+32 52 577 977           info@happydaysfan.be

Niet zomaar een koffiebar!

Onze visie

Om onze visie uit te leggen, beginnen we het best met een stukje van onszelf bloot te geven. We baten Happy Days uit als koppel, Steven en Jana.

Steven: “Jana studeerde in 2006 af aan de Hotelschool Spermalie te Brugge. Lekker eten en koken volgens de regels van de kunst is haar passie. Na haar opleiding in Spermalie studeerde ze in 2009 af als kleuterjuf.  Ze zal steeds in de keuken te vinden zijn en dagelijks een lekkere en verse dagschotel voor jullie bereiden. Ook de patisserie neemt ze voor haar rekening.

Passie & respect voor eten & drinken

Zoals jullie kunnen lezen bouwden we deze zaak op uit passie voor het vak, met respect voor de producten, respect voor de afkomst van de koffiebonen en de telers. Daarom werken we met koffie van Basero. Een koffiebranderij te Baasrode die erover waakt enkel producten in te kopen die de mensenrechten respecteren en eerlijke handel hoog in het vaandel draagt. Daarbij vinden we het ook fijn om te werken met onze naaste buren. Uiteraard zijn wij zelf ook zeer tevreden over hun gamma aan koffie en thee’s die we samen gedegusteerd hebben.

Faciliteiten

Wij houden van mensen. Jong of oud, bij ons is iedereen welkom. Wijzelf hebben 2 kinderen en weten dat het fijn is wanneer er ook aan hen gedacht wordt wanneer je gezellig een koffietje wil gaan drinken. Daarom hebben we een fijne speelhoek voorzien voor de kleinsten onder ons. We hebben een terras buiten op de Vlasmarkt dat bij mooi weer gebruikt kan worden. Bij iets slechter weer hebben we voor jullie een overdekt terrasje boven in de galerij. Met het tuintje erbij, het comfortabele tuinmeubilair, het kunstgras onder je voeten,…. waan je je hier (zelfs bij slecht weer) in een gezellig tuintje met zicht op het reilen en zeilen in de galerij.

Lekker ‘Loungen’ kan je hier ook in de comfortabele zitzakken met salontafel. Op de bovenverdieping hebben we ruimte voorzien voor wie in alle rust wil werken op zijn laptop of een boek wil kiezen uit ons ruim assortiment aan tweedehands boeken die je bij ons kan kopen aan een spotprijsje. Lees je het boek liever bij ons met een gezellig kopje erbij? Alles is mogelijk! Heb je een viervoeter bij? Dit mag! Vraag ons gerust naar een hondenkussen en/of een bakje water zodat een bezoekje aan Happy Days ook voor je trouwe vriend Happy kan verlopen!